Afgelast: Pop Evil

LET OP: Dit evenement is afgelast wegens onvoorziene omstandigheden.
wo 16 nov 2022
Stage 2
€ 19,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

De Amerikaanse hardrockband Pop Evil staat garant voor pakkende riffs, grootse refreinen en hoopgevende lyrics. De groep rond frontman Leigh Kakaty heeft deze lente met ‘Eye of the Storm’ een heerlijk voorproefje afgeleverd van wat fans kunnen verwachten op album nummer zeven.

Amerikaanse hardrock van de bovenste plank. Geïnspireerd door bands als Rage Against The Machine, Kiss, Pearl Jam en Mötley Crew, start Kakaty Pop Evil aan het begin van het nieuwe millennium. Het duurt nog tot 2008 voordat de groep het debuutalbum ‘Lipstick on the Mirror’ uitbrengt, maar dan gaat het hard. Ze hebben de een na de andere radio hit in Amerika en de band kan non-stop op tour.

Na support slots voor Five Finger Death Punch, Marilyn Manson en 3 Doors Down, speelde band hun allereerste headline show in Nederland in een vrijwel uitverkochte Melkweg. Nu komen ze terug naar Nederland, en wel naar Patronaat. Klaar voor de volgende stap!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

De song 'Last Man Standing' werd gebruikt voor de NHL Stanley Cup finale in 2011.
Hun allereerste bandnaam was TenFive.
Drummer Hayley Cramer is getrouwd met een andere drummer, sessie-muzikant Siân Monaghan.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →