Grote evenementafbeelding: POM + SØCKS + Rolodex • Slachthuis

POM + SØCKS + Rolodex • Slachthuis

Lief, maar snoeihard!
vr 8 apr 2022
Slachthuis
Deuren: 18:00
Start: 19:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

POM is een vijfkoppige ‘FUZZPOP’ band uit Haarlem die laat horen dat snoeiharde muziek ook vrolijk en cute kan zijn. Geïnspireerd door britpop en garagerock creëren zij hun eigen ‘FUZZPOP’. Verwacht een harde en energieke performance gepaard met een lief randje.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: SØCKS

Support

SØCKS

Eerlijk, gecompliceerd en altijd klaar om een boodschap te versturen. Deze vier persoons synth en new-new-wave gebaseerde band SØCKS neemt de luisteraar mee tijdens een rondleiding in een wereld gevuld met realisme vanuit het andere perspectief en daagt je uit om kritisch te denken over normaliteit. Gebaseerd op rouwe teksten, technologische waves en dynamische composities, halen ze inspiratie uit Elbow, New Order en De Staat.
Afbeelding voor support act: Rolodex

Support

Rolodex

Rolodex combineert invloeden uit verschillende genres, waaronder psychedelische rock, postpunk, latin en funk wat resulteert in een frisse en nieuwe sound. Zwevende synthesizers, stuwende gitaren, groovende drums en pakkende melodieën geven Rolodex een uitgesproken dansbaar geluid met een randje.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

POM was Rob Acda Award finalist in 2020
De livestream show van POM op Noorderslag 2022 werd door 3voor12 als een van de beste shows beoordeeld.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →