Grote evenementafbeelding: GEANNULEERD: Poeslief XL: Let’s Blend!

GEANNULEERD: Poeslief XL: Let’s Blend!

Een gemixt feest voor de LHBTIQ-community
Dit evenement is 18+
vr 5 jul 2024
Stage 2
€ 14,00
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

 

Bericht vanuit de organisatie:
Vanwege onvoorziene omstandigheden moeten we helaas meedelen dat we een moeilijke beslissing hebben genomen om de allereerste ‘Mix & Mingle, Let’s Blend!’ editie van Poeslief op vrijdag 5 juli te annuleren. We begrijpen dat dit nieuws teleurstellend kan zijn, maar de annulering is noodzakelijk door factoren buiten onze controle.

Voor degenen die al een ticket hebben gekocht: deze wordt zo spoedig mogelijk terugbetaald. We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan de voorbereidingen en promotie van ons evenement binnen de LHBTIQi+-gemeenschap. Jullie inzet en steun worden enorm gewaardeerd, en we verzekeren jullie dat deze annulering niet lichtvaardig is genomen.

De beslissing is zorgvuldig overwogen. Onze oprechte excuses voor het eventuele ongemak.

Wees gerust, we zijn actief op zoek naar een nieuwe datum voor ‘Mix & Mingle, Let’s Blend!’. Daarnaast staat de reguliere Poeslief editie voor vrouwen die (ook) van vrouwen houden gepland op zaterdag 5 oktober!

Afbeelding voor support act: ALICE

Support

ALICE

ALICE, DJ-naam van Alice Olsthoorn, is een opkomende DJ en een van de meest gevraagde artiesten van dit moment. Haar hyperpop-invloeden en housebeats zetten elk feest in beweging en laten je de hele nacht dansen. Maak kennis met ALICE. Alice werd populair met virale TikTok-hits zoals "Fackboy" en "Transformer". Ze studeerde elektronische muziekproductie aan het Conservatorium van Amsterdam. Haar muziek is sterk geïnspireerd door de queer clubcultuur en de drang om zichzelf te uiten op de dansvloer.
Afbeelding voor support act: Astrid Akse

Support

Astrid Akse

Poeslief XL – Let’s Blend begint om 20.30u met een sing a long met de Live Jukebox van Astrid Akse (TwoChicks, Nick Schilder band), waarbij je zelf een liedje kan aanvragen en vervolgens lekker kan meezingen.
Afbeelding voor support act: Nicky Drummond

Support

Nicky Drummond

Nicky heeft door de jaren heen constant gespeeld en is betrokken geweest bij allerlei soorten evenementen, van bars, clubs, festivals, silent disco's, bedrijfsfeesten tot bruiloften. Maar er loopt één thema door haar werk, en dat is originaliteit. Dit is cruciaal voor haar, en ze creëert en mixt elke set live zodat deze past bij het publiek dat ze op een reis meeneemt.
Afbeelding voor support act: Miss T.

Support

Miss T.

Sandra Khouw a.k.a. Miss T. organiseert Poeslief en zal jullie met haar dansbare DJ set vermaken!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →