Grote evenementafbeelding: Poeslief

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Poeslief

Vier International Lesbian Day in Patronaat!
Dit evenement is 18+
za 7 okt 2023
Stage 3
€ 11,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Op zaterdag 7 oktober is het tijd om samen International Lesbian Day te vieren tijdens Poeslief! Het evenement voor vrouwen die (ook) van vrouwen houden. Op deze dag komen lesbiennes over de hele wereld samen om de lesbische geschiedenis, hun identiteit, diversiteit en cultuur te vieren. Sinds 1980 wordt deze “Awareness Day” vooral in Engeland, Nieuw-Zeeland en Australië uitbundig gevierd door lesbiennes en hun bondgenoten. Diverse evenementen en feesten worden georganiseerd om specifieke kwesties te bespreken waarmee homoseksuele vrouwen dagelijks worden geconfronteerd en om zichzelf gezien en gehoord te maken, zowel binnen als buiten de LGBTQ+-gemeenschap.

In Patronaat presenteert Stichting The L*World ‘Poeslief’ en vieren we International Lesbian Day met de geweldige DJ’s Jamm_Z (bekend van Ipotjes en resident DJ van de Trut) en DJ Miss T (van Het Paard, Vive la Vie, The Hague Pride, Luxor en het Lesbian Festival). Met hun ongeëvenaarde draaikunsten zullen zij jullie zeker vermaken. Elke party met hen staat garant voor gezelligheid en swingende vibes. Ze draaien van alles! Hits van vroeger en nu, dance, club, urban beats, tropical vibes, afrohouse vibes, je hoort het allemaal voorbijkomen.

“Foute” platen worden ook zeker niet geschuwd tijdens hun missie om iedereen in de juiste stemming te brengen voor een vrolijke, gezellige en swingende avond waarbij je niet van de dansvloer weg te slaan bent. Zodra zij hun “booty shaking beats” laten klinken, begint het katjespel.Of je nu poeslief bent of meer van kattenkwaad houdt, of je jezelf ziet als een kitten, poesje, leeuwin, luipaard, cougar, panter, Kitty Softpaw, alle katachtigen zijn welkom. Kom zoals je bent! Meow!

Stichting The L*World vindt het belangrijk dat ook in Nederland aandacht aan deze dag wordt besteed. Hun doel is zowel het vieren van lesbiennes als het tonen van solidariteit met alle LGBTQI-vrouwen en niet-binaire mensen in onze gemeenschap. Hierop voortbouwend wil Stichting The L*World een evenement creëren dat lesbische, biseksuele, transgender en queer vrouwen in Nederland en daarbuiten erkent, viert en vooral ondersteunt om hun ware zelf te zijn op het werk, thuis en in de sociale omgeving. Of je jezelf identificeert als lesbisch, bi, trans, intersekse, queer, of je je op andere wijze met Poeslief verbonden voelt, je bent van harte welkom!

 

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Line-up

Afbeelding voor festival act: Astrid Akse

Astrid Akse

In de afgelopen jaren heeft ze op verschillende podia gestaan, samen met artiesten als Waylon, Edsilia Rombley, Mathilde Santing en zelfs afgelopen week nog met Nick Schilder, Danny Vera en Karsu. Velen van jullie zullen haar kennen van de McChicks ... Astrid Akse!

Astrid Akse is een van onze meest vooraanstaande en ervaren vrouwelijke muzikanten op het hedendaagse poppodium. Ze beheerst gitaar, percussie, basgitaar, drums, compositie en productie tot in de puntjes. We zijn dan ook ontzettend blij dat ze met haar muzikale talenten onze DJ's Jamzz en Miss T. komt begeleiden op deze editie van 'Poeslief! The Party'.


Kom in de stemming!

Festivalnieuws

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →