Pharmakon + Awenydd

Experimenteel noise project
za 16 dec 2023
Stage 3
€ 16,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00

Pharmakon is het experimentele noise project van de Amerikaanse Margaret Chardiet. In tegenstelling tot vele andere experimentele projecten, volgt haar muziek een doordachte structuur die bijna doet denken aan een popnummer. Maar vergis je niet, dit is allesbehalve popmuziek. De geluiden die Chardiet creëert, zijn eerder te omschrijven als sinistere, overweldigende klanken die je het gevoel geven alsof je verstrikt zit in een angstaanjagende nachtmerrie. Na shows op Roadburn en Le Guess Who komt ze nu naar Nederland voor haar eigen headline show!

Pharmakon is een krachtige vorm van zelfexpressie en een viering van natuurlijke kracht en vitaliteit. De muziek keert zich af van een samenleving die alleen iets accepteert als het ook uitgebuit kan worden. Om deze zelfexpressie fysiek en emotioneel over te brengen op haar publie gebruikt Chardiet elektronische synthese. Het geluid wordt een uiting van temperament, een ontembare kracht die als een golf door de ruimte gaat.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Pharmakon is een Grieks woord dat geneesmiddel, vergif of zondebok kan betekenen.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →