PET NEEDS

Melodieuze chaos
di 28 Mei 2024
Stage 3
€ 18,00
Deuren: 20:00:00
Start: 20:45

Chaos en melodie. De Britse band PET NEEDS weerspiegelt de hectiek van het rock’n’roll leven. Opgericht door de broers Johnny en George Mariott, met later toevoegingen Jack op drums en Ryan op bas, heeft de band een indrukwekkend traject doorlopen sinds hun lovend ontvangen debuut ‘Fractured Party Music’ in 2021. Met uitverkochte shows en wereldwijde tours, waaronder optredens met Frank Turner, The Lottery Winners en Skinny Lister, komen ze op 28 mei naar Patronaat voor een headline show, waar ze nummers van hun aanstaande album zullen laten horen.

Hun aankomende derde studioalbum, ‘Intermittent Fast Living,’ gepland voor release op 16 februari 2024, belichaamt de evolutie van PET NEEDS. Van introspectieve spoken-word openers tot rauwe ballads, verkent het album thema’s van liefde, verlies en de uitdagende realiteiten van het touren. Het is een vervolg op hun geprezen album ‘Primetime Entertainment,’ en de band belooft met ‘Intermittent Fast Living’ een emotionele tornado van adrenaline en ervaringen vast te leggen.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →