Pene Corrida

De ultieme party metalband
vr 19 jan 2024
Stage 2
€ 19,00
Deuren: 19:00
Start: 20:00
End: 23:00

Stel je voor wat er zou gebeuren als we de grootste hits van de afgelopen decennia bij elkaar zouden brengen en er een stevige laag metal overheen zouden leggen. Pene Corrida is de ultieme coverband met een scherp randje. Laat je verrassen tijdens hun meedogenloze Party-Metal shows! Een tornado van scheurende gitaren en herkenbare dancebeats. Bij een optreden van Pene Corrida zul je niet lang stil kunnen blijven staan.

Tijdens hun deelname aan het RTL4-programma Hollands Got Talent in 2023 bewees de band dat ze metal toegankelijk kunnen maken. Ze ontvingen lovende kritieken en een staande ovatie van zowel de jury als het publiek. Met hun grootste tour ooit in aantocht, de “Bring The Action Tour”, brengen ze een scala aan nieuwe medleys met zich mee, vol hits en guilty pleasures van vroeger en nu. Maak je klaar voor een meedogenloze Party-Metal show vol humor, onbegrensde energie en een feest dat je niet snel zult vergeten!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Zoek de vertaling van de naam van deze band alleen op als je 18+ bent!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →