Grote evenementafbeelding: Patronaat x Nachtparade

Patronaat x Nachtparade

De week van de Haarlemse nacht piekt in Patronaat!
za 8 apr 2023
Stage 2
Deuren: 23:00
Start: 23:00
End: 05:00
Vorig evenement

Nachttijgers, verzamelen! Zaterdag 8 april staat dit jaar in het teken van de stadsbrede Nachtparade. Vier de Haarlemse Nacht in Patronaat tot in de kleine uurtjes met een line-up om nu al op los te gaan.

Alleskunner De Sluwe Vos komt wederom laten zien waarom hij al 15 jaar een onmisbaar begrip in het Nederlandse nachtleven is. Tracks op DGTL, livesets, collab-albums, ambient-aliassen; deze man doet het allemaal. Noem een Nederlands festival waar hij niet heeft gedraaid en je krijgt je eerste biertje van ons.

De in Amsterdam geboren en getogen dj/producer Bella is de belichaming van opzwepende housemuziek. Ook nog organisator van de veelzijdige PALET clubavonden en het Many More-collective draait ze House, jaren 90 tot nu. Bella weet het op unieke manier aan elkaar te breien en heeft zo haar eigen spot gecreëerd in het landelijke clublandschap. En dat heeft mogen blijken met shows op Lowlands Festival, Awakenings, DGTL, Into The Woods, Milkshake en HE.SHE.THEY. En nu is Haarlem aan de beurt.

Wat is een clubavond zonder lokale helden? Insert Retrouve. Initiators van het Incension-collectief die regelmatig Stage 2, zoals de naam als zegt, in lichterlaaie zetten en het asfalt voor zich aan het harden is met releases op het grote Nederlandse PIV label. Een ding is zeker, de zaal is goed warm nadat deze mannen het stokje hebben doorgegeven.

Patronaat x Nachtparade is een gratis event!


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →