Grote evenementafbeelding: Parra for Cuva + Orbit

Parra for Cuva + Orbit

Melodische elektronische met geluiden uit het dagelijkse leven
za 15 okt 2022
Stage 2
€ 21,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Op ‘Juno’, het nieuwe album van Parra for Cuva AKA Nicolas Demuth, hoor je de Zuid-Amerikaanse ronroco, een Indiase fluitspeler en de hammered dulcimer voorbijkomen. Maar daar blijft het niet bij, naast het onderzoeken van voor hem nieuwe instrumenten brengt Demuth ook andere talen, exotische bestemmingen en Afrikaanse dieren op zijn laatste wapenfeit. Zo brengt de artiest je toch de wereld rond en dat allemaal vanuit zijn studio in Berlijn waar hij al jaren soulvolle elektronica produceert.

De fascinatie voor geluid en muziek begon bij Demuth al op jonge leeftijd. Na ooit te zijn begonnen met de klassieke piano kwam hij na uitstapjes naar jazz, pop en indie terecht bij elektronische muziek. In 2013 scoorde hij zijn grootste hit ‘Wicked Games’, een remix van Chris Isaaks’ hit, en nu is er dus ‘Juno’, een album vol meeslepende melodieën en verleidelijke beats die doen verlangen naar meer muzikale experimenten van Parra for Cuva.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Nicolas eerst optrad onder de naam Natur-Klang?
… Parra for Cuva iets betekent als tussen de wereld voor Cuva?
… Nicolas in eerste instantie samenwerkte met Anne Naklab onder de naam Nianband? Naklab is ook te horen op ‘Wicked Games’.
… het album ‘Juno’ vernoemd is naar zijn dochtertje dat tijdens de pandemie geboren werd?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →