Grote evenementafbeelding: Parksessies After: Christos RGB

Parksessies After: Christos RGB

Nachtdieren, eat your heart out.
za 15 jul 2023
Stage 2
Deuren: 23:00
Start: 23:00
End: 05:00
Let op: 18+
Vorig evenement

Stap in de wereld van  van Parksessies en ontdek een nieuwe dimensie van kunst en betovering. Terwijl de zon ondergaat en de duisternis zich over stadspark de Haarlemmerhout verspreidt, gaat het feest door in Patronaat. Iedere Parksessies dag duik je in Patronaat verder in de diepte van kunstmatige intelligentie en dans je door tot de zon weer opkomt.

Laat je onderdompelen in de hypnotiserende wereld van Christos Constantinou aka Christos RGB! Als audiovisueel kunstenaar en interactief technoloog resoneert hij met het energieke ritme van elektronische muziek en de rauwe schoonheid van ongestructureerde esthetiek. Hij brengt diverse elementen samen in een meeslepende, gedeelde ervaring. Zijn liefde voor zware baslijnen voedt zijn audiocreaties, terwijl zijn talent voor het mengen van het ruwe met het verfijnde zijn visuele kunst vormgeeft. Samen creëert hij een digitaal landschap dat onmiskenbaar van hem is.

Van 00:00 to 00:30 vindt er een AI tentoonstelling plaats. De AI gaat door een alternatieve tijdlijd die is geïnspireerd door internetcultuur en mixed media-producties.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →