Grote evenementafbeelding: PACT+ presenteert: Nairobi, Oxblood, Goldleaf, Outlaw Queen

PACT+ presenteert: Nairobi, Oxblood, Goldleaf, Outlaw Queen

Eindexamen studenten van Pact+ Amsterdam op het podium
ma 14 mrt 2022
Stage 2
€ 12,50
Deuren: 19:00
Start: 19:30
CJP tickets met korting te koop via link in tekst
Vorig evenement

CJP tickets met €2.50 korting zijn hier te koop. Je kan je CJP pas tonen aan de deur.

Nieuwe muziek verdient een plek! De Amsterdamse organisatie PACT+ presenteert vier nieuwe talenten met hun eindexamen studenten op het podium: Nairobi, Oxblood, Goldleaf & Outlaw Queen. Wees erbij! Gitaargedreven Alternative/Indie Rock van Outlaw Queen om draait, singersongwriter-tunes van Nairobi, lo-fi indie van Oxblood en pop/indierock van Goldleaf.

PACT+ is een uniek collectief van artistieke opleidingen in Nederland. De opleidingen van PACT+ leiden op tot uitvoerend artiest (danser, muzikant, muziek producer of speler), maker of organisator met didactische kwaliteiten. Na de studie gaan studenten het culturele werkveld in of ze kiezen voor verdieping of verbreding op het HBO of het Conservatorium.

 


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Goldleaf

Support

Goldleaf

Goldleaf is een Indie-Pop/Indie-Rock band uit de Haarlemmermeer!

Onder leiding van Leadgitarist en zanger Gijs Speelt Goldleaf met veel energie en interactie met het publiek om jullie zo een onvergetelijke avond te bezorgen! Met Michiel als bassist krijg je een mooie fundering die goed locked met Timo op de drums. Otis als gitarist brengt altijd een goeie energie en sound met zich mee. Samen met Lotte op de vocals maakt Gijs van dit geheel een te gekke show waar je de hele avond op kan losgaan.
Afbeelding voor support act: NAIROBI

Support

NAIROBI

Nairobi is een 22-jarige singer songwriter oorspronkelijk uit een kleine stad in Gelderland maar tegenwoordig is ze te vinden in Amsterdam, hier studeert ze muziek op PACT. In 2020 heeft zij de gelijknamige band ‘NAIROBI’ opgericht waar ze mee optreedt. Een grote inspiratie kijkend naar muziek is Amy Winehouse, De eerste keer dat Nairobi haar hoorde was ze meteen verliefd op de schrijfstijl van Amy en de hoeveelheid emotie die in de tekst en liveoptredens zat, Dit is iets waar Nairobi ook altijd naar streeft tijdens het schrijven en optreden.

Op dit moment schrijft Nairobi nog steeds al haar nummers zelf. Je zou kunnen zeggen dat haar nummers een combinatie zijn van verschillende stijlen onder andere indie folk en singer songwriter. Al deze stijlen samen met haar unieke stem creëren een mooie warme en dromerige sound die je even alles laat vergeten.
Afbeelding voor support act: OXBLOOD

Support

OXBLOOD

Joy begon op haar twaalfde met het bespelen van instrumenten. Beginnend met gitaar spelen. Ze kan nu een handvol instrumenten bespelen. Op haar 19de startte ze de band OXBLOOD. Muziekinspiraties zijn Annabelle Chairlegs, Eleni Drake, Beach Fossils en The Japanese House. De teksten zijn vaak over heartbreak maar ook uitdagend. Joy woonde 5 jaar in Amerika, hier slaagde ze er echt in om een accent te hebben en in het Engels te schrijven.
Afbeelding voor support act: Outlaw Queen

Support

Outlaw Queen

Gitaargedreven Alternative/Indie Rock, dat is waar het bij Outlaw Queen om draait. Deze vier vrienden, oorspronkelijk uit Amsterdam, hebben hun passie voor dit genre gecombineerd en er hun eigen draai aan gegeven door zich te laten inspireren door bands als Wolf Alice, Nothing But Thieves en Paramore. De lockdowns zorgden ervoor dat de band niet live kon spelen, maar het zorgden wel voor een inspirerend mindset waarin ze zich volledig konden concentreren op het schrijven van hun eigen nummers. Het resultaat? Luide, fuzzy en moshable gitaarriffs gecombineerd met dreunende baslijnen, energieke drumfills en aanstekelijke melodieën.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

PACT+ is een uniek collectief van artistieke opleidingen in Nederland
In de bands zie je de eindexamenleerlingen van de muziekopleidingen!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →