Grote evenementafbeelding: Slachthuis & Pacific Ondergronds presenteren The Mauskovic Dance Band + Tom Catnip +  DJ’s Tommy T. & Edo B.

Slachthuis & Pacific Ondergronds presenteren The Mauskovic Dance Band + Tom Catnip + DJ’s Tommy T. & Edo B.

za 23 okt 2021
Deuren: 17:00
End: 23:59
GRATIS
Vorig evenement

We verklaren het Slachthuis voor geopend! Vanaf september kan je elk weekend terecht bij het tijdelijke livepodium van Slachthuis. Een stralend podium, heerlijk eten en drinken, een sfeervol terras, en eindelijk weer livemuziek om van te genieten.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.
Een coronatoegangsbewijs houdt in:

  • Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
  • Een vaccinatiebewijs
  • Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

The Mauskovic Dance Band is het meest groovy en swingende orkestje van Nederland. De groep rondom Nic Mauskovic – (ex-)bandlid bij Jacco Gardner, Bruxas en Altin Gün – heeft zich vastgebeten in de cumbia, space disco en andere psychedelische dansmuziek die in de seventies en eighties zijn onstaan in Colombië en Peru. Dit wordt Feest met een hoofdletter f!

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Tom Catnip

Support

Tom Catnip

Die jongens hebben veel met oude muziek, van die seventies psych rock. Het zijn drukke gozers maar ze pakken ook hun rust. Die zanger is geloof ik een soort kluizenaar geweest. Ze hebben een lekkere gitarist, met lang golvend rood haar en op bas en drums een geflipt stel broers. Kan niet wachten ze weer live te zien.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →