Orgaanklap + Two And A Half Girl + Achterlicht

Gepresenteerd door Minor Operation Bookings
vr 27 okt 2023
Stage 2
€ 15,00
Deuren: 19:00
Start: 19:20
Vorig evenement

Nog één keer zullen de hyperactieve vago punx van Orgaanklap Patronaat plat spelen! Ook al is de band officieel al ja-ren uit elkaar, kruipt het bloed waar het niet gaan kan en zal de van origine Haarlemse band toch nog een keertje het podium bestijgen. Je weet van te voren niet wat je gaat zien tijdens een optreden van dit chaotische orkest, maar je ziet waarschijnlijk meer naakt en lichaamsholtes dan je zou verwachten. Wel kan je er donder op zeggen dat hits als ‘Ik ben een DJ’, ‘We love poppunk’ en ‘Ik heb er zin in’ de revue zullen passeren! 

Ze brengen ook nog eens hun goede vrienden van Two And A Half Girl mee. Dit Utrechtse powerhouse van een band heeft in de afgelopen jaren een geweldige livereputatie opgebouwd en zullen je haren stijl naar achteren blazen. En dan is er natuurlijk de nieuwe Haarlemse punksensatie Achterlicht! In korte tijd zijn zij al uitgegroeid tot een band die je live gezien MOET hebben! Punk met een orgeltje en soms zelfs een fiets als instrument op het podium. Dit wil je niet missen!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →