Orange Skyline

Britpop-songs van Groningse band
do 21 sep 2023
Stage 2
€ 18,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement
Band Orange Skyline treedt op in Patronaat.

Het liedje ‘A Fire’ ken je misschien nog wel van de Olympische Winterspelen in 2022 toen het nummer werd grijs gedraaid tijdens de uitzendingen van de NOS. Dat liedje is dus van Orange Skyline, een Groningse band die werd opgericht tijdens een autorit terug naar huis na een concert van Oasis in Amsterdam. Binnenkort komen ze naar Patronaat om ‘A Fire’ en hun nieuwe songs live te laten horen!

Orange Skyline kun je ook kennen van ‘De Slimste Mens’ waarin zanger Stefan bijna de finaleweek haalde en van de Edison-nominatie die ze kregen voor hun tweede album ‘Orange Skyline’. Deze zomer staat de band op verschillende festivals in Nederland en komen ze daarna het jaar afsluiten in de clubs. Ook in Patronaat dus. De band belooft een feestje en wil er samen met het publiek een spannende avond van maken. Wij tellen vast af, jij ook?

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Close To Fire

Support

Close To Fire

De Nederlandse indiepopband Close To Fire staat bekend om hun zomerse, catchy tunes en toegankelijke muziek. Onlangs speelden ze in een uitverkochte Bitterzoet om de release van debuutalbum ‘This Is What It Feels Like’ te vieren, ook traden ze als support van Starfish aan in Patronaat en nu op het strand dus met hun ‘coming of age’-muziek over keuzes maken, liefde en vriendschap.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… hun tweede album is geproduceerd door JB Meijers, ook bekend van De Dijk en The Common Linnets?
… ze in 2015 3FM Serious Talent waren?
… ze ook in het voorprogramma van Kensington in de Ziggo Dome hebben gestaan?
… ze geïnspireerd zijn door hedendaagse gitaarbands, Franse ’60’s pop en mod-bands?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →