Onrust: Doodswens + Shagor

Black metal die krassen op je ziel zet
zo 27 mrt 2022
Stage 3
€ 15,00
Deuren: 14:30
Start: 15:00
Vorig evenement

ONRUST is het gloednieuwe platform voor heavy muziek in Patronaat, waarbij de meest veelbelovende Nederlandse metalacts worden gepresenteerd.

Het Eindhovense duo Doodswens vangt de kale essentie van black metal zoals die werd gemaakt door bands als Bathory, Darkthrone en Mayhem. Tijdens deze matinee presenteert de trio geëvolueerde band een van de eerste shows met de nieuwe line-up.

Op het recent uitgebrachte debuutalbum ‘Lichtvrees’ gaat de band heel diep naar de meest donkere kanten van het bestaan, begeleid door ratelende drums, oerschreeuwen en hardvochtige riffs.

Sinds hun spraakmakende demo uit 2019 werd de band al gepresenteerd door Roadburn, gingen ze op tour met black metalfenomeen Marduk en waren ze als Artist In Residence te gast in Patronaat. Doodswens is niet meer te stoppen!

Tijdschema (ov)
14:30 zaal open
15:00 Shagor
16:00 Doodswens
17:00 verwacht einde

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Shagor

Support

Shagor

Overdonderend doch hypnotiserend, schurend doch bedwelmend, atmosferisch doch dissonant: een enkel label zou Shagor tekort doen. Opererend uit midden Nederland stort Shagor een oorverdovende stilte en een heilzame leegte over de luisteraar.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Doodswens is ontstaan op de Metal Factory?
de band repeteert in een kale kelder?
het debuutalbum 'Lichtvrees' is uitgegeven door Svart Records?
Shagor betekent 'zwart' in het Hebreeuws.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →