Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Another Now

Verplaatst: Another Now

Dit evenement is verplaatst naar zondag 23 oktober 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
zo 19 dec 2021
Stage 2
€ 15,00
Deuren: 14:30
Start: 14:30
End: 18:00
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan. Het concert is verplaatst naar zondag 23 oktober 2022. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen je te zien op de nieuwe datum!

Onrust is het gloednieuwe platform voor heavy muziek in Patronaat, waarbij de meest veelbelovende Nederlandse metalacts worden gepresenteerd.

Another Now is een gloednieuwe metalcore band uit Eindhoven. Geïnspireerd door bands als Northlane, Bad Omens en Crystal Lake, combineert de band beukende riffs, brute vocalen en pakkende melodieën. Wat het geheel echter uniek maakt is de glorieuze en ronduit euforische vibe, vastgelegd op het eerder dit jaar uitgegeven debuutalbum ‘Omni’.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Frontstreet

Support

Frontstreet

Het Nederlandse Frontstreet brengt snoeiharde nu-metal recht uit de zompige Flevopolder. De vette grooves, beukende basslijnen en venijnige teksten doen ons terugdenken aan de hoogtijdagen van Korn, Limp Bizkit en Linkin Park, maar zeker met een eigen twist.

Support

3 Eyed Kid

3 Eyed Kids  is een eigentijdse crossover van hardcore en hiphop wat resulteert in een sound die doet denken aan acts als an bands als Fever333, $uicideboyS of Ghostmane.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →