OHM: The Machine

Gepresenteerd door OHM Bookings
vr 28 jun 2024
Stage 3
€ 7,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00

Een avond vol stoner en doom bands maar dan gemengd met noiserock, shoegaze, pyschedelisch en andere alternatieve genres. Een mini-Roadburn misschien zelfs met wat meer gevestigde namen en underground bands, maar dan in Haarlem. Bij deze editie vind je The Machine op de lineup.

‘Doused in space, soaked in riffs.’ Het kenmerkende geluid van The Machine is zorgvuldig ontwikkeld sinds de oprichting in 2007, resulterend in een mix die varieert van zware psychedelica tot stoner grunge. Voortdurend zichzelf opnieuw uitvindend over de loop van 7 albums, haalt The Machine ook inspiratie uit alternatieve rock/indie uit de jaren 90 en de meer lawaaiige kant van shoegaze in de meest recente jaren.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →