OHM: Skallebieter + Rrrags

Gepresenteerd door OHM Bookings
vr 16 feb 2024
Stage 3
€ 7,00
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Een avond vol stoner en doom bands maar dan gemengd met noiserock, shoegaze, pyschedelisch en andere alternatieve genres. Een mini-Roadburn misschien zelfs met wat meer gevestigde namen en underground bands, maar dan in Haarlem. Bij deze editie vind je Skallebieter en Rrrags op de lineup.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Line-up

Rrrags

Rrrags

RRRAGS, gevormd door (voormalige) leden van Astrosoniq, The Devil's Blood, Lords of Altamont en Bliksem, bootst het geluid en de stijlen na van powertrio's zoals Grand Funk, Blue Cheer en James Gang. Maar naast hun fuzzige en soulvolle benadering zijn er ook elementen van psychedelica en psyfunk, waarmee de band zich onderscheidt van de huidige groep aanhangers van Sabbath of oude-school hardrockfans. Wat RRRAGS echt verbindt, is de kracht van het muzikale vakmanschap van de band; vintage in hun aanpak maar niet per se retro. Als getalenteerde improvisatoren is het ook de volledig ontwikkelde gevoel voor melodie en krachtige, volwassen songwriting van RRRAGS die hen tot een van de bands maakt die je live moet zien!
Skallebieter

Skallebieter

De zware rockband SKALLEBIETER tilt je dagelijkse stress naar een hoger niveau! Huilende gitaren, hels ruwe baslijnen en beestachtige drums nemen je mee naar een donkere wereld vol spookachtige zeeën en boze menigten. De oprechtheid, overweldigende energie, griezelig geluid en songwriting hebben SKALLEBIETER laten uitgroeien tot een driegehoofdige helshond. Het donkere en duivelse geluid van SKALLEBIETER is beschreven als een "sinistere ontmoeting van heavy rock en psychedelische jams," waarin de duistere invloeden van bands als Danzig, Black Sabbath, Death Alley, Type O Negative, Queens of the Stone Age en Clutch doorklinken.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Festivalnieuws

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →