OHM: Bismut + Hollow Drifter

Gepresenteerd door OHM Bookings
vr 22 dec 2023
Stage 3
Deuren: 19:30
Start: 20:00

Een avond vol stoner en doom bands maar dan gemengd met noiserock, shoegaze, pyschedelisch en andere alternatieve genres. Een mini-Roadburn misschien zelfs met wat meer gevestigde namen en underground bands, maar dan in Haarlem. Bij deze editie vind je Bismut en Hollow Drifter op de line-up!

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Hollow Drifter

Support

Hollow Drifter

Hollow Drifter is een psychedelische progressieve rockband, opgericht en gevestigd in Amsterdam. De band verkent veelzijdige nummers en epische jams, zwevend en verpletterend, waarbij ritmes, noise en structuren samensmelten tot een kosmisch borrelend brouwsel. Hoewel duidelijk beïnvloed door Pink Floyd, Led Zeppelin en Black Sabbath, put hun muziek ook inspiratie uit bands als Tool, Kyuss, Battles, The Comet Is Coming, Elder, Slift, King Gizzard & The Lizard Wizard, evenals talloze andere artiesten, genres en invloeden.
Bismut

Support

Bismut

BISMUT is een progressief heavy psych-trio uit Nijmegen, Nederland, opgericht in 2016. Hun unieke mix van progressieve rock, doom, metal, stoner en heavy psych wordt vaak beschreven als instrumentale death boogie. Ze al hebben over heel Europa opgetreden, van intieme clubs tot grote festivals zoals Dunajam en Desert Fest Antwerpen.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →