Ntjam Rosie & SMANDEM.

Soul & jazz van twee generaties Nederlandse muzikanten
zo 14 Mei 2023
Stage 2
€ 19,00
Deuren: 14:30
Start: 15:00
Vorig evenement

Het album ‘ELLE’ opende in 2010 heel veel deuren van Ntjam Rosie. Nu, twaalf jaar later, hoor je in het album nog steeds haar eigenzinnige visie op jazz en soul terug, in combi natuurlijk met haar karakteristieke geluid. Toen wilde ze zich bewijzen met haar tweede album, tegenwoordig kijkt ze graag met een frisse blik terug naar nieuwe muzikale mogelijkheden, nieuwe sounds en energie.

Het resultaat is een samenwerking met het Amsterdamse collectie SMANDEM.: samen besloten ze een selectie van songs van ‘ELLE’ in een nieuw fris en hedendaags jasje te steken. De songs zijn daardoor tegelijkertijd energiek en loom, maar ook ruw en zacht. In april 2023 verschijnt de EP ‘ELLE-Reworked’, waarna Ntjam Rosie en SMANDEM. ook naar Patronaat komen om de nummers live te laten horen. Een prachtige combi van de ‘oude’ en ‘nieuwe’ generatie op soul- en jazzgebied.

Zoca Flavor
Het optreden van Ntjam Rosie & SMANDEM. maakt onderdeel uit van Zoca Flavor; Patronaat’s meest muzikaal divers en verrassendste programma.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFondsFonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Ntjam Rosie op het podium heeft gestaan met orkesten als het Metropole Orkest, Sinfonia Rotterdam en het Nederlands Blazersensemble?
… de zangeres op jazzfestivals over de hele wereld heeft gespeeld?
… Ntjam Rosie in 2022 meewerkte aan de controversiële en prijswinnende theatervoorstelling Dear Winnie?
… SMANDEM. geïnspireerd zijn door grootheden als Herbie Hancock, Christian Scott en Wayne Shorter maar ook Travis Scott en Drake?
… SMANDEM. elkaar ontmoetten op het Conservatorium van Amsterdam?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →