Grote evenementafbeelding: Nouveau Vélo  + Niko + Elephant • Slachthuis

Nouveau Vélo + Niko + Elephant • Slachthuis

Excelsior Recordings presents Indie Academy
za 26 feb 2022
Slachthuis
Deuren: 18:00
Start: 18:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Indierock is dood, zeggen ze. De kids willen trap, de oudjes covers en de rest zal het een biet wezen. Het gekke is toch dat er uit alle hoeken en gaten indie rock bands opduiken.Jonge gasten die ‘ouderwets’ op zoek zijn naar de gouden melodieën. Ook en vooral, zo lijkt het, in ons kikkerland. Pip Blom, The Hazzah, Queen’s Pleasure, 45ACIDBABIES, Canshaker Pi, Dakota, JAGD, KIEFF, MOOON & The Tambles, het lijkt wel of ze met z’n allen naar dezelfde Indie Academy zijn geweest.

Na een succesvolle editie in Melkweg, presenteert Excelsior deze avond Nouveau Vélo, Niko en Elephant tijdens de Indie Academy in Slachthuis.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Elephant

Support

Elephant

Elephant lanceerden eerder dit jaar hun eerste EP en met hun melancholische indiepop à la Big Thief, tekenden ze onlangs bij Excelsior. Singles 'Calling' en 'Medicine' zijn de eerste voorproefjes voor wat komen gaat!
Afbeelding voor support act: Nouveau Vélo

Support

Nouveau Vélo

Nouveau Vélo wordt vaak beschreven als het Nederlandse antwoord op R.E.M., Orange Juice en Real Estate, maar stiekem sijpelen er meerdere stijlen door de onmiskenbare jangle pop. Of het gezelschap nu een puntige punksong aftikt of flirt met warme alt.country, Nouveau Vélo klinkt onherroepelijk als zichzelf.
Afbeelding voor support act: Niko

Support

Niko

Het Haagse Niko staat al enkele jaren garant voor rauwe en catchy indierock, vastgelegd op tapes 'Milk' en ‘You Might Like It, But I Might Just Hate it'.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Excelsior Recordings al sinds 1996 bestaat?
Nothing Sucks Like Electrolux is de originele naam van Excelsior Recordings.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →