Grote evenementafbeelding: Verplaatst: nothing,nowhere.+ guccihighwaters

Verplaatst: nothing,nowhere.+ guccihighwaters

Dit evenement is verplaatst naar 28 november 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
ma 24 jan 2022
Stage 1
€ 16,50
Deuren: 19:30
Start: 19:30
End: 23:00
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom verplaatst naar 28 november 2022. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien op 28 november 2022!

Emorapper nothing,nowhere. gooit hoge ogen met duistere hiphop vol gevoelige gitaren en lyrics als uitlaatklep van persoonlijk hartzeer en innerlijke worstelingen. De vergelijkingen met Lil Peep en Yung Lean zijn snel gemaakt. Toch heeft  nothing,nowhere. een eigen geluid dat live én met band pas echt tot zijn recht komt. In februari 2021 heeft hij z’n vierde album ‘Trauma Factory’ uitgebracht, zijn eerste langspeler in drie jaar. Opgenomen in de nasleep van de meest tumultueuze tijd van zijn leven, is Trauma Factory het geluid van genezing, jezelf weer bij elkaar rapen en weer in elkaar zetten tot iets duurzaams zodat die de volgende storm kan doorstaan. Een paar jaar geleden was nothing,nowhere. nog verstopt op Soundcloud. Sindsdien heeft hij getourd met bands als La Dispute, Thrice en Good Charlotte en bracht hij muziek uit op het label van Fall Out Boy’s Pete Wentz en gerennomeerd punkrocklabel Fueled By Ramen (Jimmy Eat World, Panic! At The Disco, Paramore, Twenty One Pilots en meer).


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: guccihighwaters

Support

guccihighwaters

De Soundcloud rap met een donkere, gothic twist maakt guccihighwaters' sound uniek. Geïnspireerd door artiesten als Bones en Yung Lean, begint guccihighwaters zijn eigen beats te uploaden op Soundcloud onder de naam notmorgan. Nadat hij bekendheid verwerft als producer, begint hij spontaan guccihighwater, zingend over de muziek die hij zelf heeft gemaakt. De naam en de tracks blijven hangen en de jonge MC wordt opgepikt door het legendarische Epitaph Records. 
Afbeelding voor support act: SULLII

Support

SULLII

Sullii is het solo project van Josh Rogers, ook wel bekend als zanger van de Britse post hardcore band Crooks UK. De sound van Sullii ligt diep geworteld in het melodische emo rap genre.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

n,n. getourd heeft met Good Charlotte, Real Friends, Thrice, La Dispute, Against The Current en meer?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →