Grote evenementafbeelding: nothing,nowhere.+ guccihighwaters

nothing,nowhere.+ guccihighwaters

Emorap goes poppunk
ma 28 nov 2022
Stage 1
€ 16,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
End: 23:30
Vorig evenement

In verband met de aanhoudende corona-pandemie is deze show verplaatst naar 28 november 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Locatie en tijden blijven hetzelfde. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Emorapper nothing,nowhere. gooit hoge ogen met duistere hiphop vol gevoelige gitaren en lyrics als uitlaatklep van persoonlijk hartzeer en innerlijke worstelingen. De vergelijkingen met Lil Peep en Yung Lean zijn snel gemaakt. Toch heeft  nothing,nowhere. een eigen geluid dat live én met band pas echt tot zijn recht komt. In februari 2021 heeft hij z’n vierde album ‘Trauma Factory’ uitgebracht, zijn eerste langspeler in drie jaar.

Opgenomen in de nasleep van de meest tumultueuze tijd van zijn leven, is Trauma Factory het geluid van genezing, jezelf weer bij elkaar rapen en weer in elkaar zetten tot iets duurzaams zodat die de volgende storm kan doorstaan. Een paar jaar geleden was nothing,nowhere. nog verstopt op Soundcloud. Sindsdien heeft hij getourd met bands als La Dispute, Thrice en Good Charlotte en bracht hij muziek uit op het label van Fall Out Boy’s Pete Wentz en gerennomeerd punkrocklabel Fueled By Ramen (Jimmy Eat World, Panic! At The Disco, Paramore, Twenty One Pilots en meer).

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Tijdschema (onder voorbehoud)
19:00 • Deuren open
19:30 – 20:00 • SULLII
20:10 – 20:50 • guccihighwaters
21:05 – 22:20 • nothing,nowhere.
23:30 • Sluitingstijd

Afbeelding voor support act: guccihighwaters

Support

guccihighwaters

De Soundcloud rap met een donkere, gothic twist maakt guccihighwaters' sound uniek. Geïnspireerd door artiesten als Bones en Yung Lean, begint guccihighwaters zijn eigen beats te uploaden op Soundcloud onder de naam notmorgan. Nadat hij bekendheid verwerft als producer, begint hij spontaan guccihighwater, zingend over de muziek die hij zelf heeft gemaakt. De naam en de tracks blijven hangen en de jonge MC wordt opgepikt door het legendarische Epitaph Records. 
Afbeelding voor support act: SULLII

Support

SULLII

SULLII is het solo project van Josh Rogers, ook wel bekend als zanger van de Britse post hardcore band Crooks UK. De sound van SULLII ligt diep geworteld in het melodische emo rap genre.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

n,n. getourd heeft met Good Charlotte, Real Friends, Thrice, La Dispute, Against The Current en meer?
zijn echte naam Joe Mulherin is?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →