Nothing + The Waltz

Schoonheid in een rottende wereld
di 12 apr 2022
Stage 2
€ 19,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

De Amerikaanse shoegaze band NOTHING is het vehikel waarbij frontman Domenic Palermo zijn existentiële crises viert alsof het niets is.

Thema’s als nihilisme, misantropie en isolatie komen allemaal voorbij en zijn vastgelegd op het meest recente, vierde album ‘The Great Dismal’. Volgens vele een van de beste platen van 2020. Een nieuw hoogtepunt in het tienjarig bestaan van de band die voortkomt uit de beruchte hardcorescene van Philadelphia. De plaat staat vol met meeslepende en verpletterende riffs zo weggelopen van een topalbum uit begin jaren 90 en naargeestige , fragiele vocale harmonieën die het eind der tijden lijken te verwelkomen. Een album van een band die je dwingt schoonheid te vinden in een rottende wereld.

Tijdschema
19:30 zaal open
20:00 The Waltz
21:00 Nothing
22:15 verwacht einde (alle tijden onder voorbehoud)

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: The Waltz

Support

The Waltz

Het Belgische gezelschap The Waltz is te midden van een wereldwijde pandemie ontstaan en bestaat uit een roedel jonge, hongerige muzikale wolven die klaar staan om het post-punknoise geweten van de wereld op scherp te zetten. Jong, gretig en stevig geworteld in het heden, presenteert The Waltz een eclectische sound die het best te omschrijven is als post-punk doorspekt met een flinke dosis noise en een vleugje pop.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Bassist Aaron Heard kun je kennen als vocalist van Jesus Piece!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →