Normandie + As December Falls + Self Deception

Alternatieve metalcore met catchy melodielijnen, meezingbare teksten en vette riffs
wo 14 feb 2024
Stage 1
€ 23,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Wegens succes verplaatsen we deze show van Stage 2 naar Stage 1!

Het Zweedse powertrio Normandie komt naar Haarlem toe! De band staat garant voor alternatieve metalcore met catchy melodielijnen, meezingbare teksten en vette riffs, die doet denken aan Pvris, 30 Seconds To Mars en Bring Me The Horizon. Na een uitverkochte show komen ze het met het nieuwe album ‘Dopamine’ op zak terug om Patronaat ondersteboven te keren.

Na het succesvolle ‘White Flag’  bracht de groep in de winter van 2021 haar derde album uit, getiteld Dark & Beautiful Secrets. Op ‘Dopamine’ pakken Philip, Håkan en Anton de zintuiglijke overbelasting van het hedendaagse bestaan moedig aan. Ze geven antwoord op diepgaande vragen met nog indrukwekkendere muzikale composities, en creëren zo een levendig beeld van alles waar een moderne rockband voor zou moeten staan.

Tijdschema (onder voorbehoud)
19:30 • Deuren open
20:00 – 20:30 • Self Deception
20:50 – 21:20 • As December Falls
21:40 – 23:00 • Normandie

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

As December Falls

Support

As December Falls

De punk-popband As December Falls uit Nottingham doet het allemaal zelf. In 2019 brachten ze hun debuutalbum uit zonder hulp van labels, en de daaropvolgende zelfgeorganiseerde UK tour was een groot succes. Met 90% van de shows uitverkocht, bevestigden ze hun veerkracht en onafhankelijkheid. In 2020 richtte de band, bestaande uit Bethany, Ande, Lukas en Timmy, zich op hun tweede album, 'Happier', en deed dat weer door een banklening af te sluiten om het te financieren. Het album toont een meer volwassen en tekstueel rijke kant van de band en verkent thema's als liefde en mentale gezondheid.
Self Deception

Support

Self Deception

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →