Noraly Hendriks + Hana Fatur

Haarlemse elektronische indie act releaset haar EP
vr 2 feb 2024
Stage 3
€ 10,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement
Persfoto van Noraly Hendriks waarop ze op de grond zit.

Noraly Hendriks is dé nieuwe Haarlemse electronische indie-artiest, die op 2 februari haar debuut-EP uitbrengt met een live optreden in Stage 3.

Op haar debuut EP “Accidentally Happy” neemt Noraly Hendriks je mee in het vinden van haar stem. Een gelaagde, elektronische indie-popplaat, die trouw is aan haar singer- songwriter roots.
De paradoxen in het leven zijn haar grootste inspiratie. Met heldere, soms prangende teksten zingt ze haar weg door reflectie en overgave, rouw en hoop, pijn en humor.

De single Accidentally Happy verscheen 20 oktober. De volledige, gelijknamige, EP verschijnt
eind januari 2024.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Hana Fatur

Support

Hana Fatur

Geïnspireerd door verschillende kunstvormen zoals poëzie, schilderijen en fotografie, vormt het werk van Hana een mozaïek van momenten die zich voor haar ontvouwen, waarbij ze haar innerlijke emotionele onrust vertaalt. Haar aangrijpende en persoonlijke songwriting komt overeen met het werk van andere alternatieve pop/indie folk singer-songwriters zoals Phoebe Bridgers, Adrianne Lenker en Birdy.

Op dit moment treedt ze solo op in Nederland en Slovenië en werkt ze aan haar debuut-EP, die gepland staat voor release in 2024, met de eerste single "Satellite" al uitgebracht.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →