Grote evenementafbeelding: Nooduitgang: Farrago + VNTM

Nooduitgang: Farrago + VNTM

Techno met allure!
Dit evenement is 18+
za 19 nov 2022
Stage 1
Deuren: 23:00
Start: 23:00
End: 06:00
Vorig evenement

Dichter bij een Berlijnse techno tempel komen we niet…

Na wederom een uitverkochte editie van Nooduitgang is de Haarlemse techno-organisatie terug voor een najaars nacht vol zware kicks en donkere techno op standje snel. Op het affiche dit keer graag geziene gasten bij Awakenings; Farrago en VNTM. Farrago kun je kennen als partner van de alom bekende Amelie Lens, maar zelf kan hij er ook wat van! Zijn laatste 3 platen kwamen allemaal ook uit op het label van zijn wederhelft, maar zijn DJ sets draait ie toch echt alleen. En dan ook meteen zoals we ze het liefst hebben, op hoog tempo en vol intensiteit waar bij de hardcore kicks, hier een daar een verdwaalde sample maar vooral veel rave sounds je om de oren vliegen.

Ook daar is VNTM, een Nederlandse producer die zijn melodische met veel energie live komt spelen. Verleden jaar heeft VNTM nog een track uitgebracht bij het Afterlife label van Mind Against (die ook een aantal jaar geleden in Patronaat stonden) en speelt hij sowieso louter eigen werk in zijn sets. Verder kon je hem op bijna alle grote techno festivals vinden afgelopen zomer.

Nooduitgang is niks zonder haar eigen residents, dus ook deze keer zijn ze erbij. JRN en Hujus maken het feest compleet.

Afgelopen editie was uitverkocht, wacht dus niet te lang…

Tijdschema (onder voorbehoud)
23:00 • Deuren open
23:00 – 00:30 • Hujus
00:30 – 02:30 • VNTM
02:30 – 04:30 • Farrago
04:30 – 05:45 • JRN
06:00 • Sluitingstijd


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →