Grote evenementafbeelding: Nooduitgang: Talismann + Grace Dahl

Nooduitgang: Talismann + Grace Dahl

Techno op standje hogesnelheidstrein.
Dit evenement is 18+
za 1 okt 2022
Stage 1
€ 20,00
Deuren: 23:00
Start: 23:00
End: 06:00
Vorig evenement

Waar Nooduitgang in haar eerste vier jaar verschillende stijlen heeft geprobeerd is de strategie nu overduidelijk: techno.

Op 1 oktober komen twee DJs van Hollandse bodem laten horen waar Nooduitgang voor staat. De eerste is Talismann! Vroeger te kennen als Makam, doet deze Amsterdamse DJ inmiddels al flink wat jaren mee op het hoogste niveau. Hij was resident bij De School, is een Dekmantel regular en doet meer dan genoeg shows in het buitenland. Ook zeker de moeite waard om te checken; zijn gelijknamige platenlabel waar Talismann onlangs een driedelige achtste EP heeft aangekondigd. Louter lood-grootte techno, dus je rave outfit mag afgestoft worden. De Nederlandse Grace Dahl doet ook een duit in het zakje, die goed bezig is met boekingen op bijvoorbeeld Awakenings en snel een grote speler aan het worden is in het techno landschap. Ze heeft onlangs nog haar track “Vermilion Empire”uitgebracht op het EXHALE label van Amelie Lens, haar toekomst ziet er rooskleurig uit!

Vębí en Dion Visser maken de line-up van deze Nooduitgang-editie compleet. Wie staan er al klaar om de dansvloer op te rennen?

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een bezoekersmail met daarin alle belangrijke informatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →