Grote evenementafbeelding: None Shall Fall + Anger Machine + Collide + Man As Plague

None Shall Fall + Anger Machine + Collide + Man As Plague

None Shall Fall 12,5 Year Anniversary Fest
vr 3 jun 2022
Stage 2
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

De Haarlemse metalen hardcore band None Shall Fall viert dit jaar niet het 10-jarige, maar het 12,5 jarige bestaan in hometown podium Patronaat. Dat doen ze niet alleen en hebben daarom Anger Machine, Man As Plague en Loyalty Ends Here uitgenodigd om dit feestje met ze te komen vieren. 

None Shall Fall is ontstaan uit de bands Bloodline-Project, Dark Day Remains en Power of Chaos, waarbij ze de voorliefde voor acts als Evergreen Terrace, Killswitch Engage, Terror, Comeback Kid, Parkway Drive en The Ghost Inside combineren. Dat betekent tomeloze energie, heavy hardcore riffs en een gezonde dosis PMA zoals vastgelegd op de EP ‘This Is Why We Do It’ en de meest recente single ‘Trapped Inside’.

Na twee jaar tevergeefs plannen in verband met de welbekende pandemie, is het deze avond eindelijk zover: het dak eraf bij Patronaat!

Tijdschema:
19:00 zaal open
19:30 Loyalty Ends Here
20:25 Man As Plague
21:25 Anger Machine
22:25 None Shall Fall


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Anger Machine

Support

Anger Machine

Vierkoppig metalmonster Anger Machine is voor liefhebbers van Lamb of God thrash riffs, Pantera-achtige grooves en gitaarsolo's die je terug doen denken aan de grote metalbands van de jaren tachtig.
Afbeelding voor support act: Collide

Support

Collide

Helaas heeft Collide moeten cancellen.
Afbeelding voor support act: Man As Plague

Support

Man As Plague

Man As Plague is een 4-delige metalformatie uit Nederland en sinds 2011 actief. De band heeft invloeden uit een breed metaalspectrum. Hardcore, deathcore, death metal, het is allemaal gemixt in één brute vorm.

Sinds hun oprichting heeft Man As Plague 3 EP's en 4 videoclips uitgebracht. "The Frail Compass" is de nieuwste release van de band en is te vinden op alle digitale mediaplatforms.

Live spelen is waar het bij Man As Plague om draait, hoge energie, groovende breakdowns en een enorme muur van geluid en energie. Een uniek geluid, gekoppeld aan een geweldige live-act. Man As Plague is een band die je niet wilt missen!
Afbeelding voor support act: Loyalty Ends Here

Support

Loyalty Ends Here

Loyalty Ends Here is een 5-koppige metalcore formatie uit Haarlem, Nederland. Met (ex-)leden van State Of Negation, Breath Of Betrayal en Lost Boys Club, is de groep klaar om de wereld te veroveren.

Wist je dat...

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →