None Shall Fall + Anger Machine + Collide + Man As Plague

None Shall Fall 12,5 Year Anniversary Fest
vr 3 jun 2022
Stage 2
Deuren: 19:00
Start: 19:30

De Haarlemse metalen hardcore band None Shall Fall viert dit jaar niet het 10-jarige, maar het 12,5 jarige bestaan in hometown podium Patronaat. Dat doen ze niet alleen en hebben daarom Anger Machine, Collide en Man As Plague uitgenodigd om dit feestje met ze te komen vieren. 

None Shall Fall is ontstaan uit de bands Bloodline-Project, Dark Day Remains en Power of Chaos, waarbij ze de voorliefde voor acts als Evergreen Terrace, Killswitch Engage, Terror, Comeback Kid, Parkway Drive en The Ghost Inside combineren. Dat betekent tomeloze energie, heavy hardcore riffs en een gezonde dosis PMA zoals vastgelegd op de EP ‘This Is Why We Do It’ en de meest recente single ‘Trapped Inside’.

Na twee jaar tevergeefs plannen in verband met de welbekende pandemie, is het deze avond eindelijk zover: het dak eraf bij Patronaat!


Bezoek de website
Anger Machine

Support

Anger Machine

Vierkoppig metalmonster Anger Machine is voor liefhebbers van Lamb of God thrash riffs, Pantera-achtige grooves en gitaarsolo's die je terug doen denken aan de grote metalbands van de jaren tachtig.
Collide

Support

Collide

Collide is de nieuwe math metalband rond oud-leden van de spraakmakende Haarlemse metalband Pound.
Man As Plague

Support

Man As Plague

Man As Plague staat al jarenlang garant voor groovende deathcore met een dijk van live reputatie.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →