Nona + Fleebag

Eerlijke, uitgesproken, onbevangen, rauwe en stijlvolle songs, net als Nona zelf
vr 7 okt 2022
Stage 1
€ 28,50
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Nona is wat je noemt een vrije geest. Ze doet waar ze zin in heeft en zoekt grenzen op. Niemand kan haar feestje bederven, zeker niet als het op muziek aankomt. In 2020 verscheen haar hitsong ‘Forever Yours’ en volgden nummers als ‘Don’t Cry Me A River’ en ‘Liar’. Binnenkort verschijnt haar tweede album ‘No Tears In My Champagne’ en volgen optredens op Pinkpop, Concert At Sea en North Sea Jazz. En in Patronaat dus.

De Brabantse Nona groeide op met muziek dankzij de platenzaak van haar ouders. Ze speelde zelfs dwarsfluit, piano en gitaar en zong al van kinds af aan. Na het ontmoeten van Steve Bradley ging ze zelf muziek maken en in 2019 verscheen haar debuutalbum ‘Nona’. Ze was 3FM Talent, werd geselecteerd voor de Popronde en kreeg een Edison-nominatie voor Beste Nieuwkomer. Ook stond ze al op Eurosonic Noorderslag, Paaspop, Down The Rabbit Hole en Parkpop. Haar single ‘Forever Yours’ werd met goud bekroond.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Fleebag

Support

Fleebag

Fleebag bestaat nog maar sinds 2021 en bestaat uit vijf muzikanten uit Beverwijk die allemaal wat eigens met zich mee brengen. Ze maken een mooie mix van de huidige trends in de indie/pop-scène met funk en disco-invloeden uit de jaren zeventig en tachtig. Live voegen ze hier een sfeervolle en energieke show aan toe waarbij stilstaan geen optie is.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Nona een opleiding muziekmanagement aan de Herman Brood Academie volgde?
… ze in New York nummers opnam met producersduo LIkeminds die ook samenwerkten met John Legend en The Roots?
… Nona superzenuwachtig was voor haar optreden op Down The Rabbit Hole omdat ze daar als bezoeker al naar toe ging?
… ze als straatmuzikant op het Londense Piccadilly Circus heeft gespeeld?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →