Nona & Fos op avontuur door de Jungle

Help jij Nona & Fos met het redden van het junglefeest?
wo 13 dec 2023
Stage 3
€ 8,50
Deuren: 13:30
Start: 13:30
End: 16:00
Vorig evenement

Nona & Fos, het avontuurlijkste vriendje en vriendinnetje gaan deze editie op avontuur door de JUNGLE. Tijdens de interactieve theatervoorstelling ‘Ga je mee op avontuur met Nona & Fos?’ ervaart het publiek een spannende en leuke reis door de jungle, door middel van een leerzaam verhaal met daarin verborgen muziekinstrumenten, herkenbare liedjes, het zelf maken van muziek en leuke dansjes.

Laat je meeslepen met Nona & Fos door de spannende belevenissen in de jungle. Met Nona’s mooie stem en Fos zijn avontuurlijke geest wordt het publiek aangemoedigd om de geheimen van de wildernis te ontrafelen en muziek te maken. Deze theatervoorstelling mag je dus niet missen, als je mee wil gaan met het leukste muzikale avontuur in Patronaat. Neem je kompas en verrekijker mee, want met Nona en Fos is er geen avontuur te missen!

Specifieke informatie scholen & bso’s
Het kopen van tickets mag voor de scholen en bso’s via een factuur. Graag ontvangen wij op het volgende emailadres; Timo@patronaat.nl de naam van de bso/school en het aantal kinderen & pedagogische medewerkers. Pedagogische medewerkers mogen gratis mee!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →