Grote evenementafbeelding: Noah Guthrie + Roofman

Noah Guthrie + Roofman

Rauwe en authentieke combi van rock en country
do 8 feb 2024
Stage 3
€ 20,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Wat krijg je als je de rauwe country/rock van Chris Stapleton mengt met de authenticiteit van Jason Isbell? Niemand minder dan Noah Guthrie. De zanger weet met zijn soulvolle stem emoties in je te raken waarvan je niet wist dat ze bestonden. Op 8 februari komt hij voor het eerst naar Haarlem.

Noah Guthrie heeft tot nu toe een carrière om van te dromen. Via YouTube werd hij ontdekt door de makers van ‘Glee’ en meteen gecast voor het zesde seizoen van de serie. Tel daarbij nog een deelname aan ‘American Idol’ op, drie succesvolle albums op en je kunt je voorstellen dat Noah in de VS niet meer zonder problemen over straat kan.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Roofman

Support

Roofman

Weemoedige folksongs, die altijd een zekere indiefragiliteit hebben. Thijs van der Meulen alias Roofman heeft het bijzondere vermogen om mensen naar hem te laten luisteren. Zijn melancholische liedjes, die hij soms afbreekt met humoristische aankondigingen, hebben indrukwekkende melodieën en zijn in de beste zin van het woord intens. ‘De vreugde van verdriet’, zoals hij het noemt, lijkt mensen te raken. In een intieme setting slaagt hij net zo goed als in een grotere club wanneer hij met zijn band op pad is - het effect is hetzelfde, alleen de muzikale afwisseling en het volume zijn anders.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Noah op zijn 14e zijn eerste gitaar kreeg?
… zijn bluesversie van LMFAO's 'Sexy and I Know It’ viral ging en hij daarmee in één klap bekend was?
… hij naast gitaar ook bas en trompet speelt?
… Noah in Glee de rol van Roderick speelde?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →