Nina June + Néomi

Opgevoed met Tracy Chapman & The Beatles, en een tikje theatraal als Annie Lennox
wo 12 okt 2022
Stage 3
€ 18,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Nina June kreeg van Rolling Stone magazine het compliment een ‘glitter voice’ te hebben, en als dat er niet eentje is om je zak te steken weten wij het ook niet meer. Woensdag 12 oktober staat ze bij ons op het podium!

De Amsterdamse bezingt de ruïnes die we als mens in het leven achter ons laten; vergane romances, de natuur die ooit nog schoon en ongerept was, een oude versie van onszelf die we achterlieten. Haar songs gaan over de schoonheid van vergankelijkheid, maar ook over de pijn die er onherroepelijk mee is verbonden. Nina raakt je recht in je hart met haar meeslepende, melancholische songs.

Nina June won in 2018 de Zilveren Notekraker voor haar album ‘Bon Voyage’. Ze speelde shows in New York, Milaan, Parijs en Berlijn en haar songs werden op Spotify al meer dan 30 miljoen keer beluisterd. Al met al beloofd het dus een onvergetelijke avond te worden. Tot dan!

Extra informatie
Bezoekers ontvangen twee dagen voor show een bezoekersmail met daarin alle relevantie informatie aangaande het bezoek aan Patronaat.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →