Grote evenementafbeelding: Comedy Stop Haarlem: Nigel NG – Extra show

Comedy Stop Haarlem: Nigel NG – Extra show

Dit concert is onderdeel van Comedy Stop Haarlem 2022.
do 15 sep 2022
Stage 1
€ 17,50
Deuren: 18:30
Start: 19:00
Vorig evenement

De eerste show van comedian en YouTube-ster Nigel Ng op het nieuwe festival Comedy Stop verkocht snel uit. Daarom zal hij op donderdag 15 september een extra show geven in het Patronaat in Haarlem. Tickets zijn direct in de verkoop gegaan via Ticketmaster.

De in Maleisië geboren Nigel Ng opereert vooral vanuit Engeland en maakte de afgelopen jaren razendsnel naam als een van de grappigste comedians in het circuit. Tussen 2016 en 2019 won hij de Amused Moose Laugh Off en was hij finalist in onder meer de Leicester Comedian of the Year en Best Newcomer Award tijdens het grootste comedyfestival ter wereld: The Edinburgh Fringe. Hij speelt inmiddels overal en is regelmatig op TV te zien.

Zijn grote bekendheid dankt hij naast zijn fantastische stand-up act ook aan zijn vele miljoenen volgers op onder meer TikTok, YouTube en Instagram. Als zijn typetje Uncle Roger steekt hij op onnavolgbaar komische wijze de draak met allerlei Oost-Aziatische vooroordelen en clichés. Met name zijn reacties op kookvideo’s van onder meer Gordon Ramsey en Jamie Oliver zijn tientallen miljoenen keren bekeken.

Nigel Ng is de eerste act op Comedy Stop 2022, een nieuw comedyfestival dat op 15, 16 en 17 september plaats zal vinden in het Patronaat in Haarlem. In meerdere zalen zullen voorstellingen van bekende en minder bekende comedians plaats gaan vinden, waarvoor fans aparte tickets kunnen kopen. Andere artiesten voor het festival zullen komende maanden bekend gemaakt worden.

NIGEL NG – COMEDY STOP HAARLEM
Donderdag 15 september 2022 | Patronaat Haarlem (EXTRA SHOW)
Aanvang: 19:00 uur | Entree: vanaf €19,60 (incl. servicekosten)

Vrijdag 16 september 2022 | Patronaat, Haarlem (UITVERKOCHT)
Aanvang: 20:00 uur | Entree: vanaf €19,60 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: www.comedystophaarlem.nl.
De kaartverkoop voor de extra show is direct gestart via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Nigel NG tientallen prijzen in de wacht heeft gesleept, waaronder Best Newcomer Award en Comedian of the Year (Leicester)?
Miljoenen volgers heeft op Youtube, TikTok en Instagram?

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →