Nieuwe Oogst XL: Maryn Charlie, Luna Morgenstern, Glitter Eva & Coos

Veelbelovende Nederlandse popacts die de toekomstige popscene vormgeven
do 7 mrt 2024
Stage 2
€ 14,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Welke artiesten zag jij al stralen voor ze de hitlijsten en Arena’s domineerden? Maandelijks presenteert Nieuwe Oogst veelbelovende Nederlandse popacts die de toekomstige popscene vormgeven. Bij deze XL editie verplaatsen we van Stage 3 naar het grotere Stage 2 en maken we plaats voor MarynCharlie, Luna Morgenstern en nog een aan te kondigen act! Ben jij erbij op donderdag 7 maart?

Scroll naar beneden om meer te lezen over de acts!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Line-up

Glitter Eva

Glitter Eva

Maak je klaar om je te laten betoveren door Glitter Eva’s eclectische mix van sweaty disco, avant-garde indiepop, groovy electro en meer. Kom samen schitteren en shinen op de dansvloer!
Coos

Coos

Coos is een 19-jarige singer-songwriter uit Utrecht. In haar indie folk/pop liedjes filosofeert ze over haar weg naar volwassenheid en de mensen om haar heen. De nostalgische sfeer van haar rustgevende muziek wordt versterkt door haar warme stemgeluid, atmosferische geluiden en meerstemmige zang. Haar debut EP ‘Turning Pages’, die ze op haar slaapkamer heeft geschreven en geproduceerd, kwam afgelopen november uit.
Luna Morgenstern

Luna Morgenstern

Luna Morgenstern wordt geprezen als de 'alt popster die we nodig hebben' volgens 3voor12. Haar debuut-EP 'Taking The Blow' gaf haar wereldwijde erkenning en haar indrukwekkende liveoptredens maakten haar de 'superster van de Popronde'. Als autodidactische slaapkamerproducer, songwriter en artiest vermengt Luna krachtige melodieën met gevoelige vocalen en productie, geïnspireerd door EDM-grootheden en haar hedendaagse liefde voor artiesten als Charli XCX. Luna creëert een unieke mix van hyperpop met dansanthems, gedreven door rauwe, emotionele teksten en beats die je meenemen naar een avond uit in Berlijn.
Maryn Charlie

Maryn Charlie

Maryn Charlie, een 25-jarige indie/alt pop singer-songwriter uit Amsterdam, raakt thema's als zelfbeeld, zelfsabotage, sociale druk en mentale gezondheid aan in haar muziek. Haar carrière begon in een thuisstudio en evolueerde van covers naar eigen werk. Ze wint snel aan populariteit op Spotify, Instagram en TikTok, werkt samen met DJ's, en haar singles 'Social Battery' en 'Welcome to my brain' krijgen veel airplay op 3FM. Haar debuut-EP 'Life is Overwhelming' lanceerde in juli 2022 met een uitverkochte show in Cinetol, Amsterdam. Op 2 februari kwam haar tweede EP 'Out of the Blue' uit!

Kom in de stemming!

Festivalnieuws

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →