Nieuwe Oogst: Leah Rye

Veelbelovende Nederlandse popacts die de toekomstige popscene vormgeven
vr 10 Mei 2024
Stage 3
€ 7,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00

Welke artiesten zag jij al stralen voor ze de hitlijsten en Arena’s domineerden? Maandelijks presenteert Nieuwe Oogst veelbelovende Nederlandse popacts die de toekomstige popscene vormgeven. Bij deze editie maken we plaats voor Leah Rye.

Leah Rye is een Nederlandse singer-songwriter die opvalt met haar unieke mix van indiepop, jazz en elektronische muziek. Haar werk, gekenmerkt door etherische vocalen en dromerige, melancholische melodieën, werd voor het eerst prominent met haar debuut-EP ‘Elusive’ in 2021. Invloeden van artiesten als Radiohead, Lana Del Rey en Taylor Swift resoneren in haar muziek, wat resulteert in nummers die zowel verhalend als sfeervol zijn. Leah’s muzikale expressie, die dieper verkend wordt op haar laatste album ‘Symbiosis’, onderscheidt haar als een intrigerende en emotioneel resonante artiest in de hedendaagse muziekscene.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →