Nieuwe Oogst: JAÏNDA & Milou

Veelbelovende Nederlandse popacts die de toekomstige popscene vormgeven
vr 10 nov 2023
Stage 3
€ 7,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Welke artiesten zag jij al stralen voor ze de hitlijsten en Arena’s domineerden? Maandelijks presenteert Nieuwe Oogst veelbelovende Nederlandse popacts die de toekomstige popscene vormgeven. Bij deze eerste editie maken we plaats voor JAÏNDA en Milou.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

JAÏNDA

Support

JAÏNDA

Dankzij televisieoptredens, haar debuut singles en miljoenen likes voor 'tussendoortjes' op TikTok, weten steeds meer popfanaten dat JAÏNDA een sensationele zangeres is. Het winnen van het landelijke ‘Kunstbende Young Creators Festival’ en haar selectie en succesvolle deelname aan het NJJO, zorgden al voor een goed begin van haar carrière. Samen met de gerenommeerde producer Jonathan Quarmby, die eerder heeft samengewerkt met artiesten als James Morrison, Kovacs, James Arthur en Lewis Capaldi, nam Jainda aan het begin van dit jaar een eclectische en zeer persoonlijke collectie nummers op in zowel Londen als Amsterdam.
Milou

Support

Milou

Milou is een zangeres en songwriter die zich onderscheidt met haar kwetsbare songwriting stijl en haar moderne twist aan de 90’s R&B sound. Door het uploaden van een reeks zangvideo's op het mediaplatform ‘Voisey’ kreeg ze de aandacht van grote R&B-songwriters en producers uit Amerika zoals Rodney Jerkins. Naast het schrijven voor topartiesten in zowel Nederland als Amerika, focust ze zich nu op haar eigen artiestenproject.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →