Nieuwe Oogst #2: Adriaan Persons + Sipke

Veelbelovende Nederlandse popacts die de toekomstige popscene vormgeven
vr 8 dec 2023
Stage 3
€ 7,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00

Welke artiesten zag jij al stralen voor ze de hitlijsten en Arena’s domineerden? Maandelijks presenteert Nieuwe Oogst veelbelovende Nederlandse popacts die de toekomstige popscene vormgeven. Bij deze eerste editie maken we plaats voor Adriaan Persons en Sipke.

Hoewel Adriaan Persons net 26 is, heeft hij al aanzienlijke ervaring opgedaan. Hij diende als toetsenist bij Rondé van 2014 tot 2020, was actief als songwriter voor artiesten als Lucas & Steve, Camille, en anderen, en heeft tevens een rol vervuld als producer, onder andere voor Maan en Flemming. ‘Vanavond Komt Ze Naar Mij’ markeert zijn debuut als solo-artiest. Een onverwachte golf van inspiratie in het begin van 2023 bleek een openbaring te zijn en fungeerde als opmaat naar deze volgende fase in zijn carrière.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Sipke

Support

Sipke

Gehuld in een pop-rock vibe nodigt Sipke je uit om mee te zingen met nummers die universele obstakels verkennen, waar zelfs Google nog geen antwoord op heeft. Tegelijkertijd nemen melancholische gitaarpartijen je mee op een reis van dagdromen, vergelijkbaar met die lange treinreis naar huis. Laat je tranen van het lachen vloeien en laat deze verfrissende wind je compleet omver blazen.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →