Grote evenementafbeelding: Cabaret In Patronaat: Henry van Loon – Jannie The Show Dog

Cabaret In Patronaat: Henry van Loon – Jannie The Show Dog

Lachen in Patronaat!
wo 23 mrt 2022
Stage 1
Deuren: 19:30
Start: 20:15
Vorig evenement

Dit is de uitgestelde show van 24 november 2021. Alle kaartkopers hebben bericht gekregen van ticketprovider Djabber. Kaarten blijven gewoon geldig.

Cabaret in Patronaat! Onder deze noemer gaat Patronaat de komende tijd try-outs van cabaretiers hosten op de planken van Stage 1. In intieme seated setting kan je genieten van de beste comedy acts van het moment, tussen de muren van een popzaal. De eerste gast die wordt uitgenodigd is Henry van Loon, met zijn try-out van Jannie The Show Dog.

Toen Henry van Loon zijn hond Jannie kreeg brak niet lang daarna een wereldwijde pandemie uit en zat hij ineens permanent binnen met die nerveuze joekel. Midden in die pandemie werd vervolgens zijn dochter geboren. Het plaatje was compleet: 1 relatie, 2 stiefkinderen, 1 hond,
2 impulsaankoop-konijnen, 1 baby, 0 x ongestoorde seks. Samen. In 1 huis. 2 jaar lang. Dag in dag uit. Uur na fucking uur. Een zware tijd, dat zeker. Maar ook een tijd voor bezinning. Tijd om na te denken wie de Henderball nou eigenlijk was. En wat hij eigenlijk écht wilde. En weet je wat dat was?

WEG! ON THE ROAD AGAIN! Terug naar jullie. Terug naar jou.

Gewoon zoals vroeger. Mannen onder elkaar. Of vrouwen onder elkaar. Of mannen onder vrouwen. Of vrouwen onder vrouwen, of personen onder elkaar, nou ja. Je begrijpt het. Hoe dan ook: Het huis uit.

Deel je dat gevoel? Kom dan ook! Bel de oppascentrale.
Of laat iemand op je planten passen en ontdek wat er nog te lachen valt na twee jaar lockdown.

Henderball. Is. Back.

Be

Very

Afraid

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

De comedian maakt de voorstelling samen met regisseur Peter van de Witte en schrijver Rik van den Bos.

foto Jouk Oosterhof


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Henry werd in 2004 lid van de bekende Comedytrain!
Ook kan je hem kennen van de hitserie De Luizenmoeder

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →