Nieuwe datum: Cabaret In Patronaat: Henry van Loon – Jannie The Show Dog

Lachen in Patronaat!
wo 23 mrt 2022
 — 
Stage 1
Deuren: 19:30
 — 
Start: 20:15
 — 
End: 22:00
UITVERKOCHT

Dit is de uitgestelde show van 24 november 2021. Alle kaartkopers hebben bericht gekregen van ticketprovider Djabber. Kaarten blijven gewoon geldig.

Cabaret in Patronaat! Onder deze noemer gaat Patronaat de komende tijd try-outs van cabaretiers hosten op de planken van Stage 1. In intieme seated setting kan je genieten van de beste comedy acts van het moment, tussen de muren van een popzaal. De eerste gast die wordt uitgenodigd is Henry van Loon, met zijn try-out van Jannie The Show Dog.

Jannie The Show Dog (try-out) – Henry bevindt zich alweer in een spiksplinternieuwe levensfase: Kinderen en Puppies luidde de werktitel voor zijn nieuwe programma. Toen Henry zijn vriendin met jonge kinderen ontmoette, werd hij namelijk zomaar ‘stiefvader’ of ‘bonuspapa’ of ‘jij bent niet mijn echte papa!’. Daarna nam Henry ook nog de pup Jannie The Show Dog in huis. Zijn burgermansbestaan was een feit. Als klap op de vuurpijl is hij vader geworden van een eigen dochter. Het gezin vormt het thema van zijn nieuwe voorstelling. Misschien wel herkenbaarder dan ooit, maar grappig en onnavolgbaar als altijd.

De comedian maakt de voorstelling samen met regisseur Peter van de Witte en schrijver Rik van den Bos.

foto Jouk Oosterhof


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Henry werd in 2004 lid van de bekende Comedytrain!
Ook kan je hem kennen van de hitserie De Luizenmoeder

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →