Grote evenementafbeelding: Nielson + Tijn + Puck

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Nielson + Tijn + Puck

Talentvolle Nederlandse singer-songwriter brengt nieuwe muziek naar Haarlem
vr 15 dec 2023
Stage 1
€ 30,75
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Het is alweer tien jaar geleden dat Nielson doorbrak met ‘Beauty & De Brains’, maar nog steeds is de zanger niet weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Ook singles als ‘IJskoud’, ‘Sexy Als Ik Dans’ en ‘Hoe’ werden dikke vette hits en als laatste wapenfeit is er het zomerse ‘Aan Zee’. Dit jaar volgt meer nieuwe muziek én een optreden in Patronaat.

Het succes van Nielson is niet onopgemerkt gebleven. Zijn succesvolle songs leverden de zanger al twee Edisons op en optredens op het podium van zo’n beetje elk festival, theater en poppodium. Ook was Nielson te zien in programma’s als ‘Wie Is De Mol’ en ‘Beste Zangers’.

Met Maxine als special guest!


Bezoek de website

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Afbeelding voor support act: Special guest: Maxine

Support

Special guest: Maxine

Maxine is special guest bij de show van Nielson! Niet geheel ontoevallig want Nielson en Maxine hebben nu samen de single 'Draaien' uit.

MAXINE is een verfrissende uitzondering in een muziekscene waarin veel jonge artiesten hun hits door anderen laten maken. Na het vele schrijven voor andere artiesten als Roxeanne Hazes en Maan is het nu tijd voor het eigen verhaal van MAXINE. Door haar eigen composities en authentieke stem weet Maxine keer op keer hits te creëren. Niet alleen Maxine zelf, maar ook haar muziek is hiermee goudeerlijk, vrolijk en dansbaar. Als popster heb je niet meer nodig voor een succesformule.
Afbeelding voor support act: Puck

Support

Puck

Van dansbare house tunes waar je helemaal in op kunt gaan, tot diepgaande en emotionele nummers die je meenemen naar haar verleden. In 2021 bracht Puck haar eerste album uit, getiteld 'Hoe Het Is', waarin ze openhartig haar ervaringen deelt over huiselijk geweld, de scheiding van haar ouders, paniekaanvallen en relatiebreuken. 'Dansen In De Regen' staat centraal in de aankomende EP en vormt ook het kernthema van haar live-optredens.
Afbeelding voor support act: Tijn

Support

Tijn

Tijn heeft zijn leven toegewijd aan muziek maken. Op elfjarige leeftijd begon hij met muziekproductie en stopte nooit meer. Door zijn ADD heeft TIJN een rijke innerlijke wereld, waarin muziek maken en creatief bezig zijn de ultieme uitlaatklep zijn. Hij wil mensen verrijken en inspireren door hen in zijn muzikale wereld te verwelkomen. Na het afstuderen aan de Herman Brood Academie en ervaring in de EDM-scene, ontwikkelde hij zijn zangtalent en vond een passie voor het schrijven en opnemen van eigen teksten. Met invloeden van disco, funk, motown en hip-hop brengt TIJN nu een frisse pop-sound en begint een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Vorig jaar trapte hij af met zijn single "TERUG BIJ JOU", waarmee hij zijn stempel drukt op de hedendaagse muziekscene. Zijn nieuwe single "BLIJF JIJ HIER" komt uit op 30 december!

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Nielson ooit in het voorprogramma stond van The Opposites met zijn rap-act?
… hij meedeed aan ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ maar toen niet won?
… Nielson duetten opnam met Miss Montreal en BLØF?
… Nielson jurylid was bij het tv-programma ‘It Takes 2’?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →