Grote evenementafbeelding: Afgelast: Nick Shoulders

Afgelast: Nick Shoulders

do 18 nov 2021
€ 15,50
Deuren: 19:30
Start: 19:30
End: 23:00
Vorig evenement

Het concert van Nick Shoulders is helaas afgelast. In verband met de sluimerende onzekerheid omtrent corona en bijbehorende maatregelen heeft hij besloten om de grote oversteek naar Europa niet te maken. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie over restitutie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Met een prachtige croon en als een echte kunstfluiter belichaamt Nick Shoulders de roots van countrymuziek. Door de diepe banden die hij heeft met de regionale traditionele volksmuziek te combineren met de jaren die hij heeft gespeeld op drukke straathoeken, heeft Nick geprobeerd een hybride vorm te maken van rauwe country met een flinke dosis straatwijsheid. Geboren uit vergeten hollers en gemaakt om het Amerikaanse Zuiden van de 21e eeuw te confronteren. Zoals blijkt uit zijn surrealistische albumhoezen en anachronistische songwriting, is Nicks creatieve output doordrenkt met de gecompliceerde geschiedenis van zijn geliefde huis op het platteland van Arkansas, maar gemaakt als een bewuste berisping van de blinde trouw van countrymuziek aan historische zetels van macht en repressie. Met een vriendelijk woord en een gemene jodel hoopt Nick de ‘Try’ in het country te repesenteren.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Robyn G. Shiels

Support

Robyn G. Shiels

Robyn G. Shiels is een singer-songwriter uit Belfast. Shiels heeft in de loop der jaren het label 'doom-folk' gekregen, maar zijn duistere ambacht heeft veel te danken aan de terughoudendheid waarmee hij speelt.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →