Newmoon + support

Betoverende shoegaze uit België
wo 22 Mei 2024
Stage 3
€ 14,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30

De Belgische shoegaze-band Newmoon creëert een betoverende geluidservaring die geworteld is in dromerige lagen van reverb en volumineuze gitaren. Met invloeden variërend van Slowdive tot The Cure, vormt Newmoon een muzikaal mengsel dat zowel vertrouwd als vernieuwend is. Dit alles wordt belichaamd in hun nieuwste album ‘Temporary Light’, dat in maart 2024 uitkomt. Niet lang daarna voor een eigen headline show naar Patronaat op 22 mei!

In hun unieke muzikale stijl weeft Newmoon een sonisch tapijt dat teruggrijpt naar shoegaze-roots, maar tegelijkertijd een eigentijdse aanpak behoudt. De band combineert lagen van dromerige melodieën met krachtige gitaarwanden, waarbij de toegevoegde ritmische finesse van drummer Conor Dawson een nieuwe diepte aan hun muziek brengt.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →