Grote evenementafbeelding: Verplaatst: New Cool Collective

Verplaatst: New Cool Collective

Dit evenement is verplaatst naar donderdag 9 juni 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
za 15 jan 2022
Stage 2
€ 23,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom verplaatst naar 9 juni 2022. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien 9 juni 2022!

Het spetterende jazz colletief rond saxofonist Benjamin Herman New Cool Collective staat al meer dan 25 jaar garant voor een unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo. Ze zijn altijd funky, energiek en dansbaar.

In het najaar van 2021 verscheen het nieuwe album waarvoor de band op dit moment in de studio zit. Een introductie heeft NCC eigenlijk niet nodig. Als pioniers in de Nederlandse jazzscene verschijnt het collectief in 1993 ten tonele als verlengstuk van de unieke samenwerking tussen DJ Graham B en saxofonist Herman. Uiteindelijk leidt dit tot het achtkoppige NCC, waarmee de band ontelbaar vaak heeft gespeeld in de hipste clubs en op festivals over de hele wereld, in de vaste 8-koppige bezetting of als 19-koppige bigband. Daarnaast werkte NCC afgelopen jaren samen met onder meer Tony Allen, Mapacha Africa, Andrew Roachford, Jules Deelder, Typhoon, Guus Meeuwis, Matt Bianco, Thierno Koité en Georgie Fame.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

NCC werd opgericht in 1993.
Er bestaat ook een New Cool Collective Bigband van 19 musici. Dan speelt New Cool Collective met een uitgebreide blazerssectie.
NCC's meest succesvolle plaat is 'Hollandse Meesters', gemaakt met Guus Meeuwis.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →