Film: Mutiny In Heaven + Norbertine • SCHUUR

FIlmvertoning met muzikale omlijsting
vr 16 feb 2024
Extern
Deuren: 21:30
Start: 21:30
Vorig evenement

De opkomst, het succes en de onvermijdelijke ondergang van de eerste band van Nick Cave. In samenwerking met en in SCHUUR Haarlem presenteren we vooraf een inleiding en na afloop een live show van Norbertine in het Schuurcafé.

Nick Cave is door de jaren heen gerijpt als een goede wijn, waardoor zijn iconische status als ongeëvenaarde artiest en songwriter enorm is. In de opwindende docu Mutiny In Heaven bieden Nick en zijn eerste band, The Birthday Party, een ongefilterde, intieme en meeslepende verkenning van de invloedrijke postpunkgroep die hem naar het wereldtoneel katapulteerde.

De film, exclusief verteld door de oorspronkelijke bandleden, duikt diep in de psyche van de band en beschrijft hoe Nick Cave en zijn schoolvrienden het publiek opschrikten met hun confronterende optredens, oergeschreeuw, gothic horror en anarchistische levensstijl. Met nooit eerder vertoonde persoonlijke beelden van bandleden, dynamische animaties en adembenemende concertfragmenten, biedt de film een zweterige, opwindende blik vanaf de eerste rij bij een van de meest legendarische live-acts.

NTR-journalist en groot Nick Cave fan Sander Nieuwenhuijsen verzorgt de inleiding. Na afloop van de film speelt Norbertine live in het Schuurcafé.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Norbertine

Support

Norbertine

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →