Grote evenementafbeelding: Mr Weazley

Mr Weazley

Zoca Flavor presenteert energiek afrobeat, hiphop en reggae!
do 2 mrt 2023
Stage 3
Deuren: 20:30
Start: 20:30

Zijn jullie klaar om omver te worden geblazen met een heerlijke dosis energie, verpakt in hiphop, afrobeat en reggae? Precies, wij ook! Kom daarom op donderdag 2 maart naar Mr Weazley bij Patronaat Zoca Flavor.

Benjamin Thode, ook wel bekend als Mr Weazley, verhuisde op elfjarige leeftijd van Curaçao naar Nederland. Hier sleepte hij als MC van reggae-crossoverband Leeways de Grote Prijs van Nederland mee binnen en startte in 2017 zijn solo project. Na een vlammende start in thuisstad Arnhem veroverden ze menig festival en nu staan ze klaar om hun blijdschap, good vibes en muziek door heel Nederland te verspreiden. Wat ons betreft de perfecte besteding van je donderdag in Haarlem!

Voor en na de show van de band draait DJ Alpay de beste tunes.
Alpay is een upcoming dj en producer uit Haarlem. Hij draait een veelzijdige mix van genres, dus wat je muzieksmaak ook is, dansen zal je gegarandeerd. Zijn grootste passie is het produceren van nummers met artiesten als Ced Revino en Clemos, maar ook Turkse artiesten als Ardy en Sultan.

Gratis toegang.

Zoca Flavor
Het optreden van Mr Weazley maakt onderdeel uit van Zoca Flavor; Patronaat’s meest muzikaal divers en verrassendste programma. Patronaat Zoca Flavor is gratis toegankelijk.


Bezoek de website

Wist je dat...

... Mr Weazly's eerste optreden in de Willemeen in Arnhem was?
... frontman Benjamin eerst in reggae-crossoverband Leeways zat?
... Zoca Flavor gratis te bezoeken is?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →