Grote evenementafbeelding: Verplaatst: MOSS + Robin Kester

Verplaatst: MOSS + Robin Kester

Dit concert is wegens ziekte in de band verplaatst naar donderdag 8 december 2022.
do 10 nov 2022
Stage 2
€ 22,00
Deuren: 19:45
Start: 19:45
Vorig evenement

LET OP: Dit concert is wegens ziekte in de band verplaatst naar donderdag 8 december 2022. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig. Kaartkopers hebben reeds persoonlijk bericht ontvangen.

Moss is terug. Met een album dat je gerust een levenswerk kunt noemen, want op ‘HX’ vond de band elkaar weer na jaren in de studio. ‘HX’ gaat over verlies, tegenslag, afscheid, maar uiteindelijk ook acceptatie. Van upbeat indie grooves tot melancholie, van songs die zo door Drake gesampled kunnen worden tot Nederpop. Moss heeft het allemaal.

Moss wordt in 2003 opgericht en speelt vanaf de eerste dag mee in de indie-eredivisie. Dit doet de band met ijzersterke songs en een veelzijdige sound die door zowel fans als critici zeer worden gewaardeerd. Van indierock tot psychedelica. Modern en tijdloos tegelijkertijd. Moss brengt een uniek geluid ten gehore en weet zichzelf steeds weer te vernieuwen en te verbeteren. Bij iedere plaat die de band uitbrengt ontpopt Moss zich keer op keer als een herboren koersbepalende act. De warme, charmante pop van het debuut ‘The Long Way Back’ (2007), de bevlogen doorbraak ‘Never Be Scared / Don’t Be A Hero’ (2009), het beklemmende, elektronica-getinte ‘Ornaments’ (2012), de schimmige, krautrock-georiënteerde vierde langspeler ‘We Both Know The Rest Is Noise’ (2014), de sobere, elementaire pracht van ‘Strike’ (2017) en de internationale sound van ‘HX’ (2022).

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Robin Kester

Support

Robin Kester

Avontuurlijk songs die hun weg banen tussen pop, elektronica en pyschedelische rock, zo zou je de muziek van Robin Kester kunnen omschrijven. Vergelijkingen met Portishead, Broadcast en Julia Holter zijn daarom niet vreemd, maar Robin bewijst op haar mini-album uit 2020, ‘This Is Not A Democracy’ dat ze een artiest is om rekening mee te houden. Binnenkort in Patronaat, als support van Moss.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Moss een oude schuilkelder in Amsterdam gebruikt als oefenruimte?
… Moss nu voor het eerst in hun bestaan uit zes bandleden bestaat?
… Moss in 2020 een heel album heeft weggegooid omdat platenmaatschappij Excelsior het niet voelde?
… de song ‘I Apologise (Dear Simon)’ de titelsong is van de televisiefilm ‘Jongens’?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →