Grote evenementafbeelding: Cinema Caprera: Moonage Daydream + Future Husband

Cinema Caprera: Moonage Daydream + Future Husband

Films in de openlucht
wo 30 aug 2023
Caprera
Deuren: 19:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Caprera, Patronaat & de Schuur presenteren samen deze zomer drie avonden muziekfilms in het prachtige openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Een bijzondere kijkervaring met nieuwe documentaires over iconen uit het binnen en buitenland, elke avond voorzien van een sfeervol muzikaal voorprogramma geprogrammeerd door Patronaat. 

Wie was David Bowie? Met de genre-overschrijdende documentaire Moonage Daydream  probeert filmmaker Brett Morgen dichterbij de enigmatische rockster te komen. De film bevat nooit eerder vertoonde concertbeelden en is een audiovisuele ruimtereis die niet alleen de raadselachtige erfenis van David Bowie belicht, maar ook dient als een gids voor een leven dat zinvol is en ook voldoening geeft in de 21e eeuw. De film heeft de volledige goedkeuring van Bowie’s nabestaanden en bevat veel van zijn beste nummers, evenals nooit eerder vertoonde concertbeelden. Onmisbaar voor megafans, maar zeker ook voor mensen die voor het eerst kennismaken met Bowie.

Afbeelding voor support act: Future Husband

Support

Future Husband

De muziek van Future Husband is het resultaat van een sterke chemie tussen de bandleden, die al jaren samen spelen in verschillende muzikale formaties, waaronder de popgroep Feng Suave.De debuut-EP "I Love You Forever" werd opgenomen in een tipitent, wat het album een rustieke kwaliteit gaf die past bij de aardse muzikale gevoeligheden van de band. Met indrukwekkende optredens op diverse Europese podia, waaronder Best Kept Secret Festival en Botanique Brussels, beloven ze nog veel meer nieuwe muziek en succes in de toekomst. Future Husband blijft een naam om te volgen vanwege hun unieke geluid en podiumaanwezigheid.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →