Grote evenementafbeelding: Monsieur Doumani + support • Slachthuis

Monsieur Doumani + support • Slachthuis

psychedelische en avant-folk uit Cyprus
vr 29 apr 2022
Slachthuis
Deuren: 18:00
Start: 19:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Door de Guardian omschreven als ‘one of the most entertaining, confident and inventive groups in the scene’, en multi-award winnende groep uit Cyprus Mounsieur Doumani komt naar Slachthuis. Met de verschillende muzikale achtergronden, maar beïnvloed door de Cypriotische traditie op verschillende niveaus, componeert Monsieur Doumani muziek die zijn inspiratie haalt uit de hedendaagse Cypriotische samenleving en uit de wankele omstandigheden van onze tijd. De oorspronkelijke identiteit van het project werd bepaald door de bewerking van Cypriotische traditionele stukken, met een speciale eigentijdse kleur in geluid en sfeer, die een geheel eigen stijl vormden. Met hun vierde plaat Pissourin (Glitterbeat, 2021) duwen ze hun kenmerkende mediterrane sonics in een diepe psychedelische en avant-folk richting.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →