Grote evenementafbeelding: Tornado Beat + Dead Cat Stimpy + Them Peckin’ Boys

Tornado Beat + Dead Cat Stimpy + Them Peckin’ Boys

Gepresenteerd door Minor Operation Bookings
do 30 nov 2023
Stage 3
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Ook in november hebben we natuurlijk de maandelijkse gratis Minor Operation Bookings avond! Kom meezingen, schreeuwen en moshen, terwijl je probeert de inhoud van je glas binnenboord te houden.

Het Haarlemse punkplatform brengt deze maand een vuige pot rock ‘n’ roll, one man dirty sleaze en knauwende countrygrass naar het Patronaat! De Amsterdamse vetkuiven brigade van Tornado Beat speelt ouderwets pompende rock ‘n’roll, voortgedreven door een wervelende saxofoon! Ook de bekende Dead Cat Stimpy is van de partij, klaar om met zijn doorgedraaide eenmans show voor spektakel te zorgen. En dan hebben we nog de nieuwste sensatie uit Haarlem, Them Peckin’ Boys, die invloeden uit country, bluegrass en rock ‘n’ roll moeiteloos tot een eigen, unieke sound weten te smeden! Deze avond belooft een ware muzikale achtbaan te worden.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →