Grote evenementafbeelding: Locura + The Breed + Eddie & The Roadcrew

Locura + The Breed + Eddie & The Roadcrew

Gepresenteerd door Minor Operation Bookings
do 28 dec 2023
Stage 3
Deuren: 20:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Het is weer tijd voor de gratis maandelijkse punkavond, gepresenteerd door Minor Operation Bookings! Op de valreep gaan we nog even een verwoede poging doen om voor het einde van het jaar Stage 3 compleet met de grond gelijk te maken, en daar hebben we drie knallers van bands voor uitgenodigd.

Locura uit Afval aan de Rijn keert terug om met hun beukende crustgevaar de zaal in een dampende pit te doen veranderen!

The Breed brengt hun Brabantse cave man stomp naar boven de rivieren om een log sloopapparaat op de been te brengen dat niet te stoppen is zodra het op gang is gekomen!

LET OP: De eerder geplande band Frontsector kan er helaas niet meer bij zijn, maar Eddie & The Roadcrew neemt het over! Dit langharig stelletje ongeregeld zal de avond aftrappen met een geweldige bak Nederpunk!

Deze show is gratis en er zal natuurlijk ook weer geld opgehaald worden door Minor Operation Donations voor Choose Love!

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →